Telefon +90 212 322 88 95 / +90 542 675 88 95
Göktürk Merkez Mahallesi, Panayır Çayırı Caddesi No:1 Kat:2 Daire:31 Eyüp / İstanbul / Türkiye
Çalışma Saatleri
P.tesi - Cuma: 09:00 - 20:00
Cumartesi: 09:00 - 17:00 Pazar: Kapalı
Beyazlatma işlemi diş hekiminizin gözetiminde profesyonel olarak uygulanan ve dişlerin renginde belirgin bir şekilde açılma sağlayan işlemdir .Etkili bir beyazlatma tedavisi doğru teşhis ve uygun beyazlatma ürünlerinin kullanılması ile mümkündür.
Köprü, kron, kaplama olarak da bilinen sabit protezler, ağızda az sayıda diş eksikliğinde uygulanan ve destek dişlerin şekillendirilmesi (kesilmesi, küçültülmesi) ile laboratuvarda hazırlanıp dişlere yapıştırılan protezlerdir.
Hareketli protezler, ağızdaki tüm dişlerin kaybı veya ağızdaki mevcut dişlerin sabit protez yapımına uygun olmaması sonucunda yapılan, ve hasta tarafından takılıp çıkarılabilen protezlerdir.
Diş Çekimi koruyucu tedavi yöntemlerine cevap vermeyen , çürük ve enfeksiyon (iltihap) gibi nedenlerden dolayı dolgu veya kanal tedavisi uygulamalarıyla kurtarılamayan dişler için uygulanan tedavi yöntemidir.
Çürüme, çatlak, kırık vb. olumsuz durumlar nedeniyle yapısı bozulmuş dişlerin tedavisinde, onarımında kullanılan bir dolgu yöntemidir. İşlem sırasında dişin çürümüş veya herhangi bir nedenle zarar görmüş kısmı çıkarılıp temizlenir, özel adezivler uygulanır ve akabinde dişe kompozit dolgu malzemesi yerleştirilir.
Laboratuarda hazırlanan üstün estetik ve dayanıklılığa sahip dolgulardır. Kanal tedavisi, çürük ve travma gibi etkenlere bağlı olarak dişlerde oluşan madde kaybını, dişin sadece eksik olan kısımlarını tamamlayacak biçimde restore eden bir çeşit bölümlü porselen veya daha basit bir anlatımla laboratuvarda kuvvetlendirilmiş kompozit veya porselenden hazırlanmış bir çeşit dolgudur.
Dişlerde oluşan çatlaklar ve kırıklar, dişte meydana gelen çürükler, yanlış tedavi süreçleri, yanlış restorasyonlar sonucu dişte bulunan sinirler ve damarların canlılığını yitirmesi sonucu dişin kanallarında bulunan sinirlerin temizlenmesi, dezenfekte edilmesi ve kanal dolgu maddeleri ile doldurulmasına kanal tedavisi denir.
Ortodonti; uyumsuz ve çapraşık dişlerin uyum ilişkilerini teşhis ve kontrol eden, bu durumu önlemeye çalışan ve tedavisini yapan diş hekimliği branşının uzmanlık dalıdır. Ortodontik tedavi yalnızca estetik kaygısı taşımayıp, ileride karşılaşması mümkün olabilecek diş eti hastalıklarının önlenmesi, çene eklemindeki problemlerin önlenmesi, çiğneme işlevselliğinin sağlanması ve konuşma bozukluğu olan bireylerin bu problemini gidermesini amaçlar.
Periodontal hastalıklar dişeti ve dişleri destekleyen diğer dokuları etkileyen iltihabi hastalıklardır. Bu hastalıklar erken dönemde teşhis edildiklerinde kolay ve başarılı bir şekilde tedavi edilebilirler. Dişeti hastalığı toplumumuzun çoğunluğunu etkileyen bir hastalık olmasına rağmen; etkeni, sonuçları ve tedavisi konusunda çok az bilgiye sahip olunan ve sinsice seyreden bir hastalıktır.
Süt dişleri genellikle bebek altı aylıkken çıkmaya başlar. Yaklaşık olarak 3 yaşında iken süt dişlerinin sürmesi tamamlanır. Bu dönemde ağızda 20 süt dişi bulunmaktadır. Süt dişleri yapısal farklılıklarından dolayı aşınmaya ve çürüğe daha yatkındır.
Kaplama (yaprak porselen kaplamalar) estetik diş cerrahisinde en çok tercih edilen restorasyon uygulamalarından biridir. Veneerlar genelde diş beyazlatma ile rengi değiştirilemeyen aşırı renk bozukluklarında, ayrık diş (diestema) görüntüsünün düzeltilmesinde, yüzeyi aşınmış ve şekil bozukluğuna sahip olan dişlerde, belli oranda kırılmış ve hasar görmüş dişlerde uygulanır.
Dental implant diş eksikliklerinde üzerine protez yapmak için kullanılan titanyum vida sistemidir. Tek diş eksikliklerinde, komşu sağlam dişlere dokunulmadan eksik dişi tamamlamak mümkün olabildiği gibi çoklu diş eksikliklerinde hareketli protez yerine sabit protezler kullanabilmek dental implantlar sayesinde mümkündür.